Wie is Marit?

Ik ben getrouwd, 47 jaar oud, moeder van een getrouwde dochter met kleinkind wonend in Israël en een zoon studerend in Groningen. Ik ben geboren in Noorwegen en opgegroeid in Oeganda, Ethiopië, Kenia en de Verenigde Staten. Mijn accent wil nog wel eens verraden dat ik niet in Nederland ben opgegroeid.

Na jong moeder te zijn geworden, ben ik op 30-jarige leeftijd weer gaan studeren. Met veel plezier heb ik de SPH afgerond. Vervolgens heb ik bij verschillende werkgevers gewerkt als vrijwilligerscoördinator: netwerken, verbinden en regelen horen tot mijn vele werkzaamheden. Op mijn LinkedIn-profiel vind je meer informatie over mijn betaalde werkzaamheden.

Tijdens een burn-out heb ik mijn creatieve kant herontdekt. Wat begon met knippen en plakken op mijn zolder is uitgegroeid tot workshops geven voor anderen, bloggen voor Sestra, een opleiding om kleuranalyses te kunnen doen diverse cursussen. Sinds kort volg ik  coachopleiding van Groundwork.

Sinds 2017 durf ik die creatieve en bemoedigende kant te profileren onder de naam Met Marit. Waarom Met Marit? Een persoonlijke klik is een van de belangrijkste ingrediënten van een goed gesprek of een fijne, ontspannen kleuranalyse. Het contact is niet onpersoonlijk, abstract of methodisch, maar juist persoonlijke, kwetsbaar en open. Het contact ga je aan met mij. Met Marit!

Neem gerust contact op om kennis te maken om te kijken of er een klik is!

Een blik in mijn leven