Coaching

Coaching en counselling

Als vrouw heb je vaak verschillende rollen in je leven. Je bent misschien single, moeder, echtgenote of oma, je werkt of hebt vrijwilligerswerk. Je sport (of vindt dat je dat zou moeten doen), je hebt hobby’s en verantwoordelijkheden. Je vindt misschien dat je van alles moet, komt er niet aan toe, en kunt daardoor last hebben van schuldgevoelens. Of je vergelijkt jezelf met anderen die het allemaal zo goed voor elkaar hebben en voelt je verschrikkelijk falen. Misschien wil je wel aan de slag met datgene wat je al zo lang in de weg zit en weet je maar niet hoe je het aan moet pakken. 

Veranderen klinkt leuk, maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe ga je om met de stemmen in je hoofd die zeggen dat het anders zou moeten? Hoe ga je aan de slag met datgene wat jij wilt doen, maar waar je steeds niet aan toe komt? Hoe kun je ervoor zorgen dat jij tot jouw recht komt in jouw leven? Hoe maak je goede keuzes, en wat zijn die eigenlijk? Hoe ziet jouw veelkleurige binnenwereld eruit?

Als je vragen hebt, en nog niet weet waar je antwoorden kunt vinden, dan ga ik graag samen met jou op weg.  We praten, voelen en beleven. In dit proces ontdekken we nieuwe waarheden over jezelf die maken dat je anders naar jezelf kunt kunt kijken. En we vinden antwoorden die bij jou passen, die recht doen aan wie jij bent. Zodat jij keuzes kunt maken en beslissingen kunt nemen vanuit innerlijke rust, heelheid en volwassenheid.  

Wil jij dit proces aangaan? Neem dan contact op met mij. We maken kennis en kijken of er klik is en spreken dan verder af.

Wees welkom en word jezelf!

Combinatiepakket

Kleuranalyse, een creatieve workshop en vijf coachingsgesprekken.

Kosten coachgesprek: 45 euro per uur 

Ervaringen

Toffe gesprekken waarin ik werd bevestigd en erkend in dingen die ik als lastig ervoer. Ook goed omdat de gesprekken mij hielpen in het proces van ruimte nemen voor mezelf. Ik kreeg meer grip op het leven in plaats van dat het leven mij overweldigde.
Margreet
Met Marit naar mezelf gekeken, en ontdekt dat ik niet bang hoef te zijn voor afwijzing, en dat ik sterker ben dan ik me voordien realiseerde.
Katrien