Niet alleen, maar samen

Inmiddels weet ik aardig goed wat mijn kwaliteiten zijn: veelzijdig, creatief, leergierig, open, betrokken…

Ik weet ook redelijk goed wat mijn valkuilen zijn of zelfs mijn allergieën: routine, structuur, eentonigheid en moetens.

En ik weet ook dat structuur helpend kan zijn, een stok achter de deur aanmoedigend, en planning effectief. Toch lukt mij dat zelf niet altijd.

Nou kan ik dat heel stom vinden van mezelf, mezelf veroordelen, vinden dat het anders moet, en heel veel energie steken in het anders ‘moeten’ doen.

Of…. of ik accepteer dat dat is hoe ik in elkaar steek en zoek er ondersteuning bij. Hoera! Hoef ik het niet allemaal zelf uit te vogelen, en mezelf in de nek te hijgen. Dat besteed ik uit 😂.

Gelukkig heb ik daar een hele fijne persoon voor gevonden. Een vriendelijke begripvolle ‘stok achter de deur’ die mij helpt om te doen wat ik echt wil doen. Ondertussen leer ik nieuwe vaardigheden en manieren van werken die wel bij mij passen. Zo fijn dit!

Waarom schrijf ik dit? Omdat ik dat ook voor jou kan zijn. Een persoon om mee te sparren, de diepte in te gaan, samen op te trekken in welk verlangen of wens je voor ogen hebt, of bij een probleem waar je tegenaan loopt. Je grootste aanmoediger en beste bemoediger. En ook de prikkelende vragensteller zodat je echt verder komt met waar je mee bezig bent.

Niet alleen, maar samen.

Wil je dit? Laat het mij weten. Ik heb ruimte voor nieuwe cliënten, in mijn knusse werkruimte aan huis, of in mijn nieuwe werkruimte in Ermelo.

Er is plek voor jou!

Vorige
Vorige

Perspectief

Volgende
Volgende

In Kaart Brengen